Тьотя Феміда гуляють

Державні і судові органи з 2 по 6 квітня уклали низку угод на обслуговування легковими автомобілями з водіями в 2012 році на загальну суму 6,62 мільйонів гривень.

Про це повідомляють “Наші гроші” з посиланням на “Вісник державних закупівель”.

Міністерство закордонних справ заплатить 1,2 мільйона гривень автобазі Державного управління справами. Кількість орендованих авто не повідомляється.

Вказано, що автобаза ДУС має більше ніж 200 легкових автомобілів різних марок, є транспортні засоби представницького класу, працює 310 водіїв.

Міністерство економічного розвитку і торгівлі заплатить 3,06 мільйона гривень ДП “Держтранс”. Кількість автомобілів не повідомляється.

Державна судова адміністрація заплатить 0,3 мільйони гривень ДП “Автопідприємство державної судової адміністрації” за послуги чотирьох автомобілів. Встановлена вимога, що балансова вартість цих авто повинна не перевищувати 110 тисяч гривень.

Вищий адміністративний суд заплатить 2,06 мільйонів гривень ДП “Автопідприємство державної судової адміністрації”. Спеціальною вимогою ВАСУ є встановлення нарахованої середньої зарплати водіям не менше 4,1 тисяч гривень від надбавки за особливі умови у розмірі 100% від ставки.

В конкурсній документації наведено перелік із 22 автомобілів, послуги яких надає перевізник. Серед них є Mercedes Benz  S500 L4M 2006 року випуску, який може коштувати від 140 тисяч доларів. Аналогічний “мерседес” також обслуговує Центрвиборчком.

Українська Правда