В Дніпродзержинську напали на депутата-опозиціонера

3 квітня чоловік із молотком напав на опозиційного депутата Дніпродзержиської міської ради, правозахисника Віталія Купрія.  Це вже другий напад на Купрія за останні півроку.

«Це не випадково, що другий раз на мене нападають після того, як я вдруге виношу на сесію проект рішення про припинення повноважень міського голови Cтаніслава Сафронова через його корупційні схеми, внаслідок яких місто недоотримує 500 тисяч гривень на рік», – повідомив Віталій Купрій.

Напад стався біля будівлі виконавчої служби Заводського району Дніпродзержинська. Туди Купрія викликали у справі зносу його білбордів, що пов’язно із КП «Міська інформаційна служба» та діяльністю депутатки міськради від ПР Галини Куропятникової. Віталій Купрій вважає, що сигнал про його вихід з будівлі могла подати сама Куропятникова, оскільки вона була з ним у виконавчій службі. Коли депутат вийшов із приміщення, на нього напав невідомий.

«Я вважаю це замахом на вбивство. Тому що намагалися із сильного розмаху бити у задню частину голови», – заявив Віталій Купрій.

Перший напад на дніпродзержинського опозиціонера стався в листопаді минулого року. Двоє нападників завдали йому травм із переломами та забоями. Міліція порушила кримінальну справу, але кривдників досі не знайшли.

За фактом сьогоднішніх подій Заводський райвідділ міліції м. Дніпродзержинська порушив кримінальну справу за ч.4 ст. 296 (хуліганство).