В Херсоні знайшлося аж 10 гомофобів

Про це повідомляє УНІАН:

У Херсоні відбулася акція протесту проти пропаганди гомосексуалізму та проведення гей-парадів.

Як передає кореспондент УНІАН, акція розпочалася о 13.00 у центрі міста на площі Свободи перед кінотеатром «Україна». На захід зібралися близько 10 осіб.Організували акцію херсонські громадські організації «Відновлене життя», «Золота осінь», «Здорова сім`я – успіх нації», «Дім милосердя» і релігійна громада «Церква християн повного Євангелія «Посольство Боже».

Як повідомив керівник обласної організації «Відновлене життя» Роман Костогриз, організатори протесту вважають, що після того як в Україні стартувала Національна кампанія «Стоп насильству!» на період до 2015 року і підписано розпорядження про реалізацію Концепції розвитку кримінальної юстиції щодо неповнолітніх, в країні почалася офіційна пропаганда гомосексуалізму. За його словами, пропаганда спрямована на найвразливішу аудиторію – дитячу, оскільки передбачає включення до програм з позашкільної і позаурочної роботи загальноосвітніх навчальних закладів пропаганду гендерної культури – гомосексуальної, лесбійської, бісексуальних та трансгендерних орієнтацій.

За словами Р.Костогриза, все це створює загрозу традиційним цінностям українців, зокрема, сімейним і християнським.

Організатори акції підписали звернення на ім`я Президента України Віктора Януковича з вимогою припинити формування в Україні ювенальної юстиції та не підписувати прийнятий парламентом новий Кримінальний процесуальний кодекс.

Від Майдану: Шкода, що кількість учасників вказана не точно. Близько 10 – це скільки? 9? 8? В будь-якому разі виходить, що принаймні одна організація-ініціатор гомофобного дійства складається з однієї особи. Якщо такі принципові – може не варто ховатися за назвами невідомих організацій, а виходити від власного імені?

About Людмила Ямщикова 733 Articles
Координатор Майдан Моніторингу на півдні України (Одеська, Миколаївська, Херсонська області). Сфери компетенції: проектне мислення, громадянське суспільство, суспільний діалог, інформаційні технології.