Вышел очередной тираж «Фильм про Януковича» (60 заказных убийств)

Декілька місяців тому, ми вже роздали великий тираж  дисків: кіно про Януковича «Кримінальна окупація». Це було зроблено колективом нашого друкованого видання   газети “Свобода слова”  для того, щоб люди побачили на власні очі про те, хто входить до оточення Президента, як ставали реальні донецькі «хлопці» депутатами Верховної Ради України, міністрами, і так далі.  Було здійснено до 60-ти замовних вбивств.  Все це відбувалося саме через гроші, та розподіл між бандитськими угрупуваннями певних посад. Повна версія : http://www.youtube.com/watch?v=UCWBeNGBALc

Замість того, щоб йти на крок у перед, ми повертаємося у минуле. Вже як три місяці, у кожному районі, в кожній області є свій «смотрящий». Якщо у Донецькій області вони були завжди, то до центральної, та східної України вони щойно повернулися.

Про те, чи дійсно кожна територія, наче перед виборами вже поділена на округи, і відтепер  має  свого «смотрящого», інформація до нашої редакції надходить постійно у телефонному режимі  від самих арештантів. Але цього разу ситуація трішки інша, арештанти не задоволені тим, що «кабани» (так називають передані харчі до в’язниці від братви) залітають на «зону» слабенькі.  Ті хто отримав «срок», як вони це називають «за дело» із великим нетерпінням чекають на Януковича, та говорять, що за те, що  їх так слабенько  гріє «общяк» – винен Президент, і буде «спрос» саме з нього.

Тож, черговий тираж дисків «Кримінальна окупація» був розданий учора довіреними особами редакції газети «Свобода слова». На наше прохання, певні  водії маршруток, які долають по 300 і більше кілометрів у різні напрямки України: транслюють цей фільм для своїх пасажирів, та занадто зацікавленим дарують диск із не складним проханням «передай далі».

Мета цієї акції, знизити рейтинг партії Регіонів перед парламентським виборами, та показати, що народ не боїться  висловити свій протест проти діючої системи.

Нагадую, що декілька місяців тому, за розповсюдження цих же дисків, прокуратура намагалася порушити проти мене кримінальну справу, але дякуючи багатьом правозахисникам, зокрема Віталію Маньку журналістам, юристам, та   депутатам ВРУ від опозиції – від кримінальної справи відмовилися. Більше того, зробили вигляд, що взагалі вперше чують про це.

Ірма Крат

About Nataliya Zubar 2354 Articles
Nataliya Zubar, Maidan Monitoring Information Center, Chair