Який «опозиціонер», така і «протидія» влади.

3 квітня ЗМІ була поширена інформація щодо фактів « протидії» з боку влади візиту п.Тягнибока на Луганщині.

Серед таких фактів наводився доволі кумедний на перший погляд випадок, який трапився з п.Тягнибоком після закінчення прес-конференції у торговому центрі «Кристал».

« Тягнибоку влаштували темну», «Тягнибок застряг у ліфті з 6 чоловіками».

Кров холоне читаючи ці шедеври луганської журналістики , які були підхоплені центральними ЗМІ.Відразу перед очима встає постать героїчного борця з кримінально-олігархічними кланами п.Тягнибока.

Картини одна страшніше іншої.Помста мера-регіонала. Місцеві «сепаратисти» таким чином намагалися здійснити тиск на лідера «націоналістів» та зірвати його зустріч з мешканцями Луганська, на яку зголосилося 30 чоловік.Цифра вражаюча своєю мізерністю для Луганська з його 500-тисячним населенням.

Що ж трапилося з п.Тягнибоком ?

« Після прес-конференції в Луганську лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок, спускаючись з 5 поверху ТЦ «Кристал», де він зустрічався з місцевими ЗМІ, застряг у ліфті.

Він і ще 6 чоловіків, спускаючись у вантажному ліфті з 5-го поверху на 1-й, застрягли між 4 і 3 поверхами, після чого в ліфті згасло світло. Ліфт підняли на 5 поверх, де політик зміг вийти і спуститися вниз сходами.

Луганські журналісти жартували, що це – привіт від міського голови Сергія Кравченко.

Нагадаємо,минулого тижня представники луганської « Свободи» не змогли провести збори ініцітивної групи з проведення референдуму по відставці мера Луганська Сергія Кравченко»

Виявляється, що винуватець цієї кумедної ситуації- міський голова п.Кравченко, який відчуває «небезпеку» з боку такої «потужної» політичної сили, як ВО «Свобода».

Втомившись спростовувати відверту дурню офіційної прес-служби ВО”Свобода» я вирішив ще раз перевірити цю інформацію, так би мовити з місця події.

Зайшовши у торгівельний комплекс « Кристал» я знайшов той ліфт де бідував незламний «опозиціонер» п.Тягнибок.

Табличка, яка висить біля ліфту чітко вказує на максимально допустиме навантаження ліфту , а саме-630 кілограмів.Відповідальний -п.Руденко В.В.Присутні телефони аварійної служби-531410.

Тепер повернемося до самих учасників цієї пригоди , а точніше -їх кількості.Разом з п.Тягнибоком, який важить більше центнеру , худі”опозиціонери» зараз не популярні,їх, учасників, було ще шість чоловік.Це особиста охорона п.Тягнибока за спинами, якої він ховався від моїх незручних запитань.

Не треба бути великим математиком щоби зрозуміти , що кількість людей та їхня сумарна вага значно перевищувала максимально допустиму у 630 кілограмів.

Таким чином ,замість «переслідування”з боку влади , маємо черговий дешевий піар « Свободи».

Відгодовані, ситі «опозиціонери» просто не розрахували, що ліфт не витримає їхньої ваги та зробить аварійну зупинку.

п.Тягнибоку ця пригода пішла тільки на користь.Піша прогулянка сходами торгового центру значно покращила кровообмін та змусіла побачити жіття не тільки з вікна персонального”опозиційного”автомобілю вартістю 100 тисяч умовних одиниць.

Журналістам , які публікують такі «сенсації» хотів би побажати звертати увагу на кількість учасників та технічні характеристики ліфту щоби не виглядати комічно .