Анонс. Національний форум профспілкових, громадських організацій та підприємництва

15 травня 2012 у м. Києві об 12.00 год., за адресою вул. Володимирська, 57 (в приміщенні Київського міського будинку вчителя) відбудеться Національний форум профспілкових, громадських організацій та підприємництва. Співорганізаторами форуму виступили ВК «Наступ», ВГО «Народна рада», ВГО «Захист», а також представники Всеукраїнської академії козацтва. В рамках проведення форуму учасники планують обговорити ситуацію з підприємницьким та громадським рухами, котра склалась з часу прийняття податкового кодексу Азарова – Тігіпка та прийняти спільний маніфест – звернення до української влади із вимогами припинити податковий терор та соціальне винищення українського підприємництва.
Також учасники Національного форуму запланували ухвалення резолюції із закликами про об’єднання та консолідацію зусиль усіх протестних груп суспільства.

Як повідомив один із співорганізаторів Національного форуму Р. Секела «Сьогодні в Україні відбувається тотальне знищення підприємницького руху. З часів прийняття податкового кодексу Азарова-Тігіпка, влада послідовно, методично, крок за кроком руйнує малий та середній бізнес, видумуючи для підприємців все нові, екзотичні способи як ще обтяжити життя. Така ситуація соціального тиску та невиконання законних норм Конституції України прослідковується в усіх інших протестних групах суспільства. У нас однакові проблеми та спільний ворог – діюча влада. Зрозуміло, що поодинці буде дуже важко боротися із сьогоднішнім режимом. Тому ми на форумі прийняли рішення про об’єднання різних протестних груп, що дозволить створити в Україні новий великий рух спротиву діючому режимові Януковича»

 

Співорганізаторами форуму виступили ВК «Наступ», ВГО «Народна рада», ВГО «Захист», Ірма Крат ВГО “Рух проти банківських афер”.