Київська прокуратура – про справу Індила

У ході додаткового розслідування встановлюватимуться інші особи, причетні до смерті Ігоря Індила

Про це сьогодні під час брифінгу заявила начальник відділу участі прокурорів у кримінальному судочинстві прокуратури міста Києва Наталія Сьома, яка безпосередньо підтримує обвинувачення у кримінальній справі за фактом смерті І. Індила.

Вона зазначила, що Апеляційним судом міста Києва справа направлена на додаткове розслідування за клопотанням захисту потерпілих.

За словами Наталії Сьоми, прокуратура підтримує рішення суду, адже є об’єктивні причини на сьогоднішній день розширити коло осіб, що повинні бути притягнуті до відповідальності.

«Зокрема будуть враховані клопотання представників потерпілих щодо розширення кола осіб, які повинні бути притягнуті до відповідальності, а також перегляду кваліфікації дій тих осіб, які уже притягнуті до відповідальності. Будуть встановлюватись інші особи, які були причетні до доставлення та розміщення І. Індила у райвідділ міліції», — повідомила Наталія Сьома.

Прокурор підкреслила, що прокуратура вживатиме всіх заходів, щоб у  найкоротші терміни було проведено додаткове розслідування та кримінальна справа була скерована до суду для розгляду по суті.

Кріт того, Наталія Сьома зазначила, що прокурори і надалі орієнтуватимуть суд, у разі якщо докази обвинувачення знайдуть своє  підтвердження, на призначення винним покарання з урахуванням ступеню тяжкості вчинення злочину.

Відділ зв’язків із ЗМІ прокуратури міста Києва

Про завтрашню акцію біля Генпрокуратури до роковин загибелі І.Індила – тут