Стахановці з Мінюсту поставили надійний бар’єр дискримінації. Шляхом реального усунення громадян України від обговорення законопроекту.

24.04.2012 на офіційному сайті Міністерства юстиції України з’явилось повідомлення: “Повідомлення про оприлюднення проекту Закону України «Про засади запобігання та протидії дискримінації в Україні“. Воно закінчувалося словани: “Зауваження та пропозиції до проекту Закону від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань прийматимуться Міністерством юстиції протягом місяця з дня повідомлення про громадське обговорення проекту.”

А вже 03.05.2012 на тому ж офіційному сайті з’явилась інформація: “Кабмін схвалив законопроект про засади запобігання дискримінації в Україні“.

Жодної інформації про результати громадського обговорення законопроекту офіційний сайт Міністерства юстиції України не містить.

І це цілком природно, адже місяць у Міністерстві юстиції України під керівництвом пана Лавриновича дорівнює фактично одному тижню.

Громадянські активісти, що звернули нашу увагу на “прискорення часу” у Міністерстві юстиції України, стверджують, що міністерський законопроект є значно гіршим за той, який пропонують українські правозахисники.