У Ніжині розпочата процедура проведення референдуму з припинення повноважень міського голови

Саме таку реакцію у депутатів викликало відкрите звернення мешканців міста Ніжина до депутатів Ніжинської міської ради шостого скликання. Нагадаємо, що на минулій неділі у місцевій пресі було оприлюднене звернення мешканців міста Ніжина. Коротко в ньому йшлося про те, що Ніжині вже довгий час не відбувається позитивних зрушень а місто просто перетворилося на повільно вмираючий організм.  Також, у своєму зверненні мешканці міста акцентують увагу на тому, що міським головою Ніжина до громади не доносяться соціальні ініціативи Президента України Віктора Януковича, хоча громада потребує реформування майже всіх аспектів життєдіяльності Ніжина.

Тому депутатами Ніжинської міської ради ініційоване проведення зборів ініціативної групи місцевого референдуму з питання створення ініціативної  яка буде проводити збір підписів у підтримку референдуму з дострокового припинення повноважень Ніжинського міського голови М.В.Приходька.

Вчора на адресу  мера Ніжина М.В.Приходька було направлене відповідне повідомлення, як цього вимагає ч.3 ст.16 Закону України «Про всеукраїнський та місцеві референдуми».

Проведення зборів заплановане на 5 червня 2012 року.

 

Олександр Приступлюк м.Ніжин

About Nataliya Zubar 2351 Articles
Nataliya Zubar, Maidan Monitoring Information Center, Chair