Януковича запросять на з’їзд Руху проти банківських афер

Місяць тому за ініціативою полтавської журналістки Ірми Крат було прийняти рішення, створити Рух проти банківських афер. Цю пропозицію підтримало більше 60-ти всеукраїнських громадських організацій з різних напрямків, які вже більше місяця проводять роботу на місцях із своїми ініціативами. За власний рахунок Руху учора було віддруковано близько 200-тисяч листівок із закликом «Приєднуйтеся до нас! Ми будемо вимагати позбавити ліцензій тих банків, які примушують незаконно віддати останнє!».
Завтра листівки будуть роздані на обласному Полтавському ринку у місті Червонозаводському, далі члени Руху проти банківських афер, планують поїхати до усіх районних центрів області, щоб за тиждень покрити увесь регіон. Листівки із кричущим закликом вже лежать біля кожного банкомату різних банків. На них зазначено, день і дата зустрічі для об’єднання своїх сил. Громади жваво обговорюють дану ініціативу, і вже зараз готові власним коштом їхати під стіни Національного Банку України відстоювати свої інтереси.

Згідно вчорашнього опитування, із десяти респондентів, дев’ять осіб стикалися із порушенням їхніх прав, та шахрайством, саме з боку банківських установ. За аналізом відомих анти колекторських контор, саме закон про банківську діяльність, дає усі права банкірам обдурити клієнта і залишитися невинним. На їхнє переконання, лише створення даного Руху, та виведення людей під стіни Національного Банку України, дасть змогу внести зміни до діючого законодавства України в інтересах простих людей. На думку незалежних експертів, ці зміни буде внести не легко, так-як усі банки належать саме діючим депутатам Верховної Ради України.
Нагадуємо, в самої журналістки Ірми Крат, банк «Фінанси та кредит» вкрав близько пів мільйона гривень, банк начебто належить нардепові панові Жеваго, саме це і стало причиною організації даного Руху.

16 червня у місті Полтаві за адресою вул. Зіньківська, 6 (БК Турбомеханічного заводу), об 14:00 відбудеться перший з’їзд обдурених клієнтів, на який виявили бажання прибути не лише ті, кого ошукали, а й жителі Норвегії, які вкрай незадоволені тим, що відбувається в Україні. Окрім цього, дану ініціативу, скоріше за все, підтримає екс-заступник голови партії «Сильна Україна» Олександра Кужель, та народний депутат України Микола Катеринчук. Бажаючих приїхати виявилося більше ніж планувалося, тому орендованої зали для усіх делегатів може не вистачити, але люди готові стояти навіть на вулиці, аби якомога швидше влада припинила це знущання над ними. На захід будуть запрошені усі існуючі представники ЗМІ, голова Національного Банку України, а також Президент України Віктор Федорович Янукович, який має почути тих людей, які через банківські махінації, ледь не покінчили своє життя суїцидом, або й на межі цього.

«Свобода слова»

About Nataliya Zubar 2351 Articles
Nataliya Zubar, Maidan Monitoring Information Center, Chair

1 Comment

  1. НАРЕШТІ ХТОСЬ ВІДВАЖИВСЯ! ТА У МАТЕРІАЛІ НЕМАЄ АДРЕСИ ДЛЯ ЗВЯЗКУ, А НАДІЯ НА ОТРИМАННЯ ЛИСТІВКИ У ДНІПРОПЕТРОВСЬКУ НУЛЬОВА.
    РОШУ, ВИМАГАЮ КОНТАКТНОЇ АДРЕСИ,БО ВОНИ МЕНЕ ЗНИЩАТЬ

Comments are closed.