Аферисти йдуть ходою за сімейними цінностями!

В понеділок у Херсоні може відбутися хода “За охорону сім”ї і дітей”.
Про це було розміщене повідомлення у гостьовій гнизі офіційного сайту Херсонської міської ради та на місцевих інформаційних сайтах.

Майдан цінує, поважає і відстоює право громадян мирно збиратися задля захисту своїх інтересів.
Але в цьому випадку має й декілька уточнюючих питань:

– Чому громадяни, які так послідовно захищають “сімейні цінності” так само послідовно нехтують звичайною культурою комунікації, подаючи єдину контактну особу без прізвища і з одненьким мобільним каналом зв”язку?

– Чи подали ініціатори ходи “завчасне” повідомлення, як того зазвичай вимагає Херсонська міська рада? Чи відмовлять їм у проведенні акції біля міськради, як роблять зазвичай для інших організацій? Як поставляться правоохоронні органи до  того, що акцію організують афілійовані із сектою Догнала організації, на сайтах яких міститься махрова ксенофобія?

– Хто і яким чином забезпечуватиме безпеку мешканців міста під час ходи кількома центральними вулицями в розпал робочого дня?

– Коли вже правоохоронні органи нарешті помітять діяльність,  яка прямо суперечить чинному законодавству України, в якій є ознаки розжигання ворожнечі та просліджуються зв”зки із особою, що знаходяться в конфлікті з українським законодавством?

About Людмила Ямщикова 733 Articles
Координатор Майдан Моніторингу на півдні України (Одеська, Миколаївська, Херсонська області). Сфери компетенції: проектне мислення, громадянське суспільство, суспільний діалог, інформаційні технології.