«Де ви, гроші на дороги?»

Прес-анонс.

11 червня 2012 року в Центрі комунікацій (приміщення ТВЦ «Атріум», 4 пов.) о 14.00 годині відбудеться фінальна прес-конференція ТМО «Нівроку» з приводу завершення проекту «Де ви, гроші на дороги?».
У прес-конференції візьмуть участь експерти проекту «Де ви, гроші на дороги?», депутати місцевих рад, лідери громадських організацій .
Також до участі в прес-конфренції запрошуються журналісти, громадські активісти, небайдужі громадяни.

Тел. для довідок: 096 210-40-76

Захід відбудеться у рамках проекту: «Де ви, гроші на дороги?» підтриманого програмою «Верховенство права» Міжнародного фонду «Відродження». Думки викладені під час цього заходу є винятково відповідальністю ТМО «Нівроку» та не обов’язково відображають точку зору Міжнародного фонду «Відродження».

Творче молодіжне об’єднання «Нівроку» створене та зареєстроване у березні 2003 року. Основною метою діяльності об’єднання є пропаганда та розвиток мистецтва на Україні в усіх його багатогранних проявах, задоволення та захист соціальних, творчих, вікових, національно-культурних та інших інтересів молоді, сприяння прогресивним культурним та соціальним перетворенням в регіоні та в країні в цілому.
Серед пріоритетів ТМО «Нівроку» також відродження та збереження культурних надбань краю, сприяння розвитку туризму, відродження національної гордості та самосвідомості громадян, участь громадян, особливо молоді, в управлінні справами місцевої громади.