До фан-зони на Майдані прийшли захисники тварин

На Майдан Незалежності в Києві до фан-зони Євро-2012 прийшли захисники тварин, які вимагають бойкотувати чемпіонат.

Як повідомляє Gazeta.ua, кілька десятків людей у суботу пройшли від бульвару Шевченка до Кабінету міністрів і спустилися до Майдану Незалежності.

До фан-зони їх не пропустили, однак правоохоронці проведенню акції не заважали.

Активісти тримають у руках плакати з написами “Ні вбивству безпритульних тварин!”, “Бойкот тривалому чемпіонату!” та інші. Вони також вигукують “Ми кажемо ні! Тривалому “Євро” бойкот!”, “Попова геть!” та “Банду геть!”

Також активісти громадських організацій привели з собою кілька собак, а в руках деякі з них тримають “закривавлені” м’ячі. На деяких людях “закривавлені” футболки, а в декого написи на одязі “F*сk evro”.

“Ми протестуємо проти вбивства собак. Адже досі по всій країні винищують безпритульних тварин. Були навіть випадки отруєння дітей. Вони гралися в пісочниці, щось підбирали, а потім їх не встигали рятувати”, – розповіла одна з активісток Маріанна Дмитриченко.

Вона також наголосила, що це вже не перша акція й надалі вони продовжать протестувати проти Євро-2012. Активісти пообіцяли проводити мітинги до завершення футбольного чемпіонату. Крім того, вони вже передали свої вимоги від громадських організацій до Кабміну.

Українська Правда