Екологізація української політики у контексті програм політичних партій і діяльності громадських організацій

26 червня 2012 р. з 10:00 до 14:00 в Києві відбудеться круглий стіл на тему «Екологізація української політики у контексті програм політичних партій і діяльності громадських організацій».

Мета круглого столу – урахування та включення найважливіших природоохоронних вимог до програм політичних партій, які братимуть участь у виборчому процесі; оприлюднення результатів аналізу екологічних складових програм політичних партій у 2007-2012 рр.; розвиток діалогу між представниками політичних партій та природоохоронних організацій.

Доповідачі – представники політичних партій, громадських організацій, науковці, інші експерти.
Теми для обговорення:
– збалансований розвиток як пріоритет національної політики України;
– відповідальність політиків за збереження природної і культурної спадщини України;
– висвітлення соціально-екологічних питань у програмах політичних партій;
– можливості для діалогу між представниками політичних партій та природоохоронних організацій.

До участі у конференції запрошуються представники політичних партій, природоохоронних організацій, державних установ, закладів освіти, наукових установ, закладів культури, громадських організацій, ділових кіл, засобів масової інформації.

Заявки на участь у круглому столі просимо надсилати на адресу DEAecopolicy@gmail.com
Місце проведення: м. Київ, Оргуський інформаційно-тренінговий центр Міністерства екології та природних ресурсів України за адресою: Урицького, 35, кім. 103-104.
Контактна особа: Андрос Олег Євгенійович, тел./факс: +38 (044) 206-31-83, моб. +38 (044) 383-27-41, e-mail: DEAecopolicy@gmail.com