Перший всеукраїнський з’їзд Руху проти банківських афер відбувся у Полтаві

Минулої суботи  об 14: 00 відбувся у місті Полтава перший всеукраїнський з’їзд Руху проти банківських афер. Ініціатор новоствореного  Руху журналістка Ірма Крат.

Нагадуємо, що після того, як журналістка зайнялася порятунком неповнолітньої дівчини Вікторії Санжарівець, на яку повісили вбивство афганця, вона багато витратила на це власних коштів через що вибилися із графіку погашення кредиту за взяту Тойоту RAV-4. На 12 тисяч гривень, банк “Фінанси та кредит” нарахував їй 114 тисяч гривень пені, саме після цього інцидентну журналістка надрукувала власним коштом 200 тисяч листівок, об’їхала із своєю командою 20 районів у Полтавській області, дала інформацію майже в усі районні друковані видання та радіо про те, що потрібно організувати всеукраїнський супротив банківським аферам, та лишити ліцензій тих банків, які на рівному місці обдирають простих людей.

Підтримали ініціативу журналістки Олександра Кужель, Володимир Бригинець, Микола Катеринчук, Петро Порошенко та багато інших відомих політиків та юристів в Україні. – “За моїми підрахунками банк вкрав лише в одної мене пів мільйона. Майже 200 тисяч я їм сплатила, але вони все рівно забрали у мене авто, яке коштує 260 тисяч, ще й 114 тисяч пені нарахували. Я в них брала лише 180 тисяч гривень. Я веду до того, що саме за рахунок таких як я, власники банків, а це ті ж самі депутати Верховної Ради і приходять до влади. Вкрали пів мільйона, накупили гречки, роздали бідним людям, я люди “за пожрать” наразі готові й рідну матір продати. Тому мовчати нічого. Банк вже проситься не чіпати їх, і забрати автівку, але я їм пояснювала, що коли я створю цей рух, я вимушена буду воювати не лише за свій власний інтерес, а за кожного, якого вони обідрали. Нехай тепер готуються, я їм покажу, що я їм не дівчинка із провінції із якою вони можуть торгуватися.” – сказала Ірма Миколаївна. Приїхала підтримати до самої Полтави на з’їзд Руху Олександра Кужель, саме вона й порадила журналісткі не опускати руки та йти до кінця, і довести усім шахраям, що так не можна жити, що одним все, а іншим борги, та довічні кредити. “Ирма, ти не должна дарить свои чесно заработаные деньги этим шакалам. Иди до конца, я поддержу “. На сам з’їзд приїхали фахові адвокати мало не з усіх куточків України.

Приміщення в якому проходив захід було переповнене ошуканими громадянами переважно із районних центрів Полтавської області. Окрім цього було вислухано людей, яких ошукали кредитні спілки КС «Лубно», «Акорд», «Добробут Полтавщини», «Офіцерська кредитна спілка», «Спілка пенсіонерів України, «Наша єдність», «Перша кредитна спілка», та інші. По завершенню першого етапу з’їзду, було прийнято резолюцію. За крах фінансових структур повинна нести відповідальність держава, яка ліцензує їхню діяльність;

З пошти “Майдану”.