Рима Білоцерківська: Чому я не прийду на засідання Рубіжанського суду?

Як усім відомо, суддею Сєверодонецького міського суду Юзифовичем І.О. у попередньому розгляді моєї “кримінальної” справи 26.09.2009 р. було винесено Постанову, керуючись ст.ст. 237, 240, 244, 245, 253, 256 КПК України та встановлено підсудність цієї справи Сєверодонецькому міському суду, яка не підлягає оскарженню.
Як відомо будь-кому, рішення суду, а саме Постанову, не можна змінити чи скасувати ні супроводжувальним листом, ні будь-який іншим, окрім процесуального, документом, мотивованим рішенням суду вищої інстанції. У цьому випадку – Апеляційним судом Луганської області.
До теперішнього часу Постанова судді Юзифовича І. О. від 26.09.2009 р. діє і є, зокрема для мене, обов’язковою до виконання. Існування діючої Постанови про встановлення підсудності у місті Сєверодонецьку не породжує будь-яких обов’язків для мене відвідувати інший суд, ніж вказано у цьому рішенні суду, а саме Сєверодонецький міський суд. Думаю, логічним виходом із ситуації, що склалася, було б проведення виїзного суду у Сєверодонецьку. Я готова прийти на цей суд і взяти участь у правовому вирішенні існуючої ситуації.
Окрім цього наголошую, що у матеріалах справи присутня вичерпна інформація та докази сфальшування справи Рими Білоцерківської, що дозволяє без моєї чи з моєю участю прийняти рішення прокуратурою про відмову від звинувачення.

Рима Білоцерківська, голова ГО «Правовий простір»

About Людмила Ямщикова 733 Articles
Координатор Майдан Моніторингу на півдні України (Одеська, Миколаївська, Херсонська області). Сфери компетенції: проектне мислення, громадянське суспільство, суспільний діалог, інформаційні технології.