Студентські гуртожитки під Євро звільняли не для вболівальників. А зовсім навпаки…

Про це на пошту Майдану люб”язно повідомив ВЗГ ГУМВС України в Донецькій області:

З перших днів футбольного єврочемпіонату охорону громадського порядку в Донецьку в числі так званих доданих сил несуть правоохоронці з Миколаївської області.

129 співробітників різних підрозділів миколаївської міліції – ДСО, ДАІ, вибухотехнічної та патрульної служб, а також спецпідрозділу «Беркут» – проживають в одному із студентських гуртожитків Донецького національного технічного університету в самому центрі шахтарської столиці.

За словами керівника відрядженої до Донецька групи – заступника начальника УМВС України в Миколаївській області Анатолія Марчука, умовами мешкання його підопічні задоволені.

– Чого ще бажати? – говорить Анатолій Іванович. – Міліціонери живуть в кімнатах по 4-5 осіб, вода в душовій цілодобово, у тому числі і гаряча, на поверсі є кухня. Харчування – 3 рази на день у студентській їдальні поряд з корпусом гуртожитку.
Як бачите, у нас є все, що потрібно для нормальної роботи і відпочинку після неї.

About Людмила Ямщикова 733 Articles
Координатор Майдан Моніторингу на півдні України (Одеська, Миколаївська, Херсонська області). Сфери компетенції: проектне мислення, громадянське суспільство, суспільний діалог, інформаційні технології.