У Чернігові продовжують “мочіть” Демальянс

Недобросовісна політична конкуренція у Чернігові?

У чернігівському медіа просторі розпочалася третя хвиля інформаційних повідомлень, що стосуються  дискредитації діяльності Чернігівської обласної організації молодої політичної партії «Демократичний Альянс».

Перша хвиля розпочалася у березні, коли в Чернігові розповсюджувався інформаційний бюлетень  Чернігівського міського громадського об’єднання «За Чернігів», що містив інформацію негативного характеру щодо діяльності Демократичного альянсу.

Наприкінці травня – на початку червня на вулицях Чернігова знову було розповсюджено «бойовий листок» з критичними матеріалами про діяльність партійного осередку у місті та про незаконний (на думку автора) збір коштів на передвиборчий внесок.

Чернігівські ЗМІ також повідомляли, що протягом останнього місяця Чернігівською обласною організацією Демократичного Альянсу цікавились контролюючі органи. Нещодавно офіс обласної організації відвідав представник податкової міліції. Потім зателефонували з податкової інспекції. На наступний день зателефонували вже з обласного управління юстиції.

У свою чергу представники органів прокуратури стверджують, що не давали доручень щодо перевірок обласної організації партії «Демократичний Альянс».

Детальніше:
Євгеній Романенко
координатор виборчих програм Громадянської мережі ОПОРА
в Чернігівській області
068 386 60 54
http://www.opora.org.ua/news/1483-nedobrosovisna-politychna-konkurencija-u-chernigovi