У Винниках міськрада звільнила секретаря, якого підозрюють у хабарництві

31 травня на сесії Винниківської міської ради депутати проголосували за рішення про складання повноважень секретаря міської ради, депутата від ВО «Свобода» Ігоря Мойсеєнка.

У коментарі ZAXID.NET міський голова Винник Сергій Уваров розповів, що Ігор Мойсеєнко написав заяву на звільнення за власним бажанням. На його місце призначили Богдана Голіяна член партії «Фронту змін».

Нагадаємо, 23 лютого, правоохоронці на хабарі затримали секретаря Винниківської міськради Ігоря Мойсеєнка. Він був обраний депутатом Винниківської міської ради від Всеукраїнського об’єднання «Свобода» у 2010 році. Згодом депутати міської ради обрали Мойсеєнка секретарем ради.

Cтосовно нього та землеупорядника Винниківської міської ради порушено кримінальну справу за вимагання та одержання понад $8 тисяч хабара. Окрім цього, порушено кримінальну справу і стосовно директора приватного підприємства, що сприяв вказаним особам у вимаганні та одержанні хабара. Водночас керівник головної юридичної служби ВО «Свобода» Олег Махніцький заявив, що кримінальна справа, порушена щодо секретаря Винниківської міської ради має ознаки сфабрикованої.

Джерело:
ZAXID.NET