В Луганську за інформаційної підтримки ГІ” Права Справа” відбулася презентація виставки плакатів «Як я бачу футбол» художниці Анастасії Медяник.

В Луганську за інформаційної підтримки ГІ” Права Справа” у відділі мистецтв Луганської Обласної Універсальної Наукової Бібліотеки ім. О. М. Горького відбулася презентація виставки плакатів «Як я бачу футбол» художниці Анастасії Медяник.

Авторка представила графічні роботи – плакати-банери на футбольну тематику в гумористично – іронічному стилі. Обмін думками, обговорення робіт художниці, екскурс в історію футболу, поезія, музичне ревю, міркування про мистецтво і футбол – все це знайшло відображення в програмі презентації.

Учасники виставки відзначили безпосередність, самобутність і творчу активність художниці. На презентації експозиції були присутні викладач кафедри дизайну Інституту культури і мистецтв ЛНУ ім. Т. Шевченка, фотограф О. Черних, викладач Луганського будівельного коледжу В. Плескун зі своїми і студентами, серед яких знайшлися і футбольні фанати, а також початківці живописці, друзі художниці, співробітники бібліотеки і шанувальники сучасного мистецтва.

Це не перша виставка робіт талаговитої художниці, яка відбулася за інформаційної підтримки ГІ» Права Справа».А.Медяник виступала співорганізатором фестивалю « Шевченко-фест».

Візуальне мистецтво на ньому було представлено виставкою робіт А.Мельник, яка виконала серію плакатів-ілюстрацій до відомих афоризмів Т.Шевченка, серед яких –“Караюсь, мучаюсь, але не каюсь!”, “Схаменіться , недолюдки!”, “ Ну , що б , здавалося слова” та інші.

Прес-служба ГІ « Права Справа»