Велкам ін Муркєйн!, або “ві не говорітє і нєміслітє па-русски… і вам будєт здєсь нє комфортно”

Отакий текст з’явився сьогодні на Facebook

Друзі !!!! Сказати що я в шоці, то нічого не сказати((( Суть ось у чому..Моя доня, зараз знаходиться в пошуці роботи для підробітку( !), не за фахом і не для постійної. Тобто розглядаються варіанти,- продавця, офіціанта, адміністратора , тощо.. Так от, було вже декілька співбесід і після кожної із них, Юля по півдня не може прийти в себе від нерозуміння взагалі суті нинішнього життя..Один із прикладів,- пропозиція адміністратора в масажний салон за 5 тисяч гривень, виявилася не що іншим, як бути на розподілі дівчат для обслуговування клієнтів інтимом, а періодично і самій бути по суті повією!!! А сьогодні, Юля не змогла влаштуватися на роботу офіціантом (!!) в ” МУРАКАМІ”,- є така мережа ресторанів японської кухні, тому , що, вона не говорить ( увага! ) російською мовою !!! Виявляється, що ,- ” Патамушта, ві не говорітє і нєміслітє па русски, а у нас кліентура руськоязічная і вам будєт здєсь нє комфортно” і це при тому, дивлячись на мою доню з презирством !!
ЛЮДИ!!!!! Та що ж це в нас таке робиться?? Нас, українців, просто зневажають!!!не люблять і не приймають на роботу, тому, що говоримо своєю рідною мовою!!! Це при тому, що моя дитина знає досконало три мови і має вищу медичну освіту! І тепер після цього, в мене і моєї доньки є питання,- в мене є причини, чому я повинна бути люблячим патріотом України???

http://www.facebook.com/natalia.vorotchenko/posts/411516322224352

Автор (лікар за фахом) чітко ставить діагноз: “Нас, українців, просто зневажають!!!не люблять і не приймають на роботу, тому, що говоримо своєю рідною мовою!!!”

За 2 з гаком роки мєжигорской хамщини всі якось звикли, що нас, українців, люто ненавидять януковічі, азарови, табачнікі, ківалови та колєснічєнкі. Одні знущаються своїми істіно русскімі рєчєвимі аппаратамі над Українською Мовою, другі привселюдно називають її нєнужним язиком, треті з ретельно дбають, аби на законодавчому рівні закріпити домінування державної мови іншої держави.

Як бачимо, ідєя партіі овладєла массамі. Правильні, малоросійсько-японські ресторатори пішли далі політиків-україножерів. Вони вимагають місліть па-русскі! Мабуть купили в Японії останню модель тестера думок, “перешитого” в Сколково.

Схоже, що не за горами той час, коли україномовним громадянам будуть масово відмовляти у працевлаштуванні на підставі неміслєнія па-русскі, і не тільки у працевлаштуванні…

І це попри те, що й досі не скасовані ст. 10 та 24 Конституції України. Але це, схоже на все, ненадовго. Патєшная “констітуанта” мєжигорсого гаранта ретельно прибере з Конституції України подібні “недоречності”…

… а там і до розстрілів, які здійснювали 1918 року у Києві банди Мурав’йова рукой подать.

2 Comments

  1. Цитата – чому я повинна бути люблячим патріотом України???
    Дивне питання. Чомусь за все, що робиться в Україні, має відповідати Україна… Дивно. А чому за те, що коїться в Україні не мають відповідати саме українці? Що вам, бідолаги, окупанти будуть у вашій країні лад наводити? А ви будете ходити по масковскіхї банях і масажних кабінетах… Ви ще не зрозуміли, що Україна була і є окупованою москалями-москидами? Нарешті доходить… Думайте, якщо не хочете перетворитися на московський гній у буквальному розумінні цього слова. Москалі пішли у свій паслєдній бой… Завершити окупацію у “дімакратічіскій спосаб”. А далі підуть гроби з Кавказу та решти світу…

Comments are closed.