Заставному б’ють вікна свободівці Олексія Кайди, які розвалюють КОД

Неофіційний бізнес Романа Заставного останніми тижнями страждає від хуліганів: то вони побили вікна до ресторану “Україна” на 20 тисяч, то постраждало скло колишнього кафе “Космос”.

Заставному б’ють вікна свободівці Олексія Кайди, які розвалюють КОД?

Неофіційний бізнес Романа Заставного останніми тижнями страждає від хуліганів: то вони побили вікна до ресторану “Україна” на 20 тисяч, то постраждало скло колишнього кафе “Космос”. Злі язики стверджують, що це стараються прихильники Олексія Кайди. Як стало відомо “Про все” з достовірних джерел, в минулу п’ятницю Олексій Кайдка як керівник “Свободи” на Тернопільщині не домовився із Романом Заставним як керівником “Фронту змін” на Тернопіллі. Для показухи, Олексій Петрович телефонував Олегу Тягнибоку в “скорбі і печалі” і повідав, що не вдалось порозумітись…

З партійного офісу “Свободи” “Про все” стало відомо, що це була чітка вказівка… Олега Тягнибока – за жодних обставин не домовитись. Знайти причину, щоб відмовитись! Тепер свободівці на Тернопільщині нібито будуть балотуватись по 5 округах, бо не зуміли досягти компромісу з “Фронтом змін”. Роман Заставний як кандидат-мажоритарник отримав потужного конкурента-“свободівця” Олексія Кайду.

Тернопільським “патріотам” буде вішатись лапша щодо поганого Заставного і прохідного Кайду. У столиці вважають же, що свободівці не усвідомлюють своєї місії, і починають помаленько підігрувати нікому не відомому провладному кандидату. У Тернополі ж експерти “Про все” стверджують, що значно гірше, коли тягнибоківці свідомо почнуть відробляти вкладені у них кошти регіоналів.

Чим кращий Роман Заставний від Олексія Кайди для тернополян, “Про все” так і не зуміло знайти відмінностей. Можливо, ви у коментарях напишете шановні читачі?

Кандидати від КОДу в очах виборців стануть не такими однозначно прохідними… Що й потрібно було досягнути владі.

Олексію Кайді, напевно, доведеться не лише покинути Тернопіль, але й зі Львова перебратися до рідного Бердянська…