Зупинимо розкол України. Акція протесту в Харкові 2 липня.

2 липня відбудеться загальноукраїнська акція проти розкольницького законопроекту Ківалова-Колесніченка “Про засади державної мовної політики” з вимогою не вносити його до порядку денного сесії Верховної Ради на пленарний тиждень 3-6 липня та виконати обіцянку ініціаторів законопроекту – Партії регіонів – організувати з цього питання Національний круглий стіл та загальнонаціональний діалог.

Акція розпочнеться о 10.00 в Києві біля приміщення парламентських комітетів (вул. Грушевського, 18/2 – через дорогу від Верховної Ради), де проходитиме засідання погоджувальної ради депутатських фракцій, яка формуватиме порядок денний на останній пленарний тиждень нинішньої сесії Верховної Ради.

В усіх обласних центрах акціх протесту розпочнуться о 13.00 біля приміщень обласних державних адміністрацій.

В Харкові акція також розпочнеться о 13:00 біля облдержадміністрації (Майдан Свободи). 

ПРИХОДЬ і скажи депутатам, щоб
ЗАЙНЯЛИСЬ ДІЛОМ, А НЕ ЯЗИКОМ!
————————–————————–—-
Харків’яни! Прийдіть і приведіть друзів та родичів. Важлива кожна людина.
ЗАПРОШУЙТЕ СВОЇХ ДРУЗІВ, ЗНАЙОМИХ І ВСІХ, КОГО ТІЛЬКИ МОЖЕТЕ, НА ЗУСТРІЧІ В СОЦМЕРЕЖАХ!
————————–————————–—-

Кнопкодави з Партії Регіонів вирішили будь-що прийняти провокаційний законопроект «Про засади державної мовної політики».

Його прийняття призведе не до захисту мов меншин, як бреше влада, а до нищення української мови, розколу країни, мільярдних витрат з бюджету і величезного розростання бюрократії. Регіонали хочуть поділити українців за мовами і зіштовхнути лобами. За задумом влади, це змусить людей забути про нечесне збагачення купки обраних на тлі зубожіння мільйонів, небачену корупція, політичні репресії, міжнародну ізоляцію України.

5 червня картки депутатів з фракції Партії регіонів та «тушок» проголосували за законопроект «Про засади державної мовної політики» в першому читанні.
(це голосування відбувалось з порушенням Конституції, бо самих депутатів не було в ВР в достатній кількості, за відсутніх натискали кнопки інші).

2 липня Погоджувальна рада фракцій Верховної Ради формуватиме порядок денний сесії Верховної Ради на тиждень і вирішуватиме, чи вносити до нього законопроект Ківалова-Колесніченка. В цей день ми маємо донести свою позицію – що законопроекту «Про засади державної мовної політики» не має бути в сесійній залі.

В кого є можливість вирушайте на акцію в Києві біля ВР:
https://www.facebook.com/events/240633106048848/

Залиште вдома, все що нас роз’єднує – різницю в мові і вірі, партійності чи походженні. Беріть державні прапори і виходьте на захист єдності нашого спільного дому – України. Наш обов’язок – зупинити небезпечну провокацію і відстояти громадянський мир!

Українські та зарубіжні експерти в один голос закликали не приймати законопроект Колесніченка-Ківалова. Проти виступили Національна Академія Наук, Всеукраїнська Рада Церков, Верховний комісар ОБСЄ, профільний комітет парламенту й навіть міністр фінансів нинішнього уряду. Сотні громадських об’єднань, вчених, діячів культури застерігають невігласів з Партії Регіонів схаменутися і не кидати країну у вир громадянського протистояння.

============================
Законопроект Ківалова-Колесніченка:

– це розкол країни на мовні анклави і провокація штучного конфлікту на всій території країни;
– це витрати від 12 до 17 мільярдів гривень на рік на зміну табличок, бланків, дублювання документації в сотнях тисяч органах влади та установ. Ці гроші відберуть у хворих дітей і бідних пенсіонерів, у шкіл і лікарень.
– це збільшення мінімум удвічі паперової бюрократії і пов’язаних з нею черг та поборів

***********************************
ЯКЩО ТИ ХОЧЕШ ДОПОМОГТИ У ПІДГОТОВЦІ АКЦІЇ – пиши тут: http://vk.com/topic-39456695_26727474
***********************************

ПОЧИТАТИ ЗАКОНОПРОЕКТ
Сам текст законопроекту
http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb_n/webproc4_1?pf3511 ..
Аналітика
http://www.pravda.com.ua/columns/2012/05/18/6

ХТО ЦЕ ОРГАНІЗОВУЄ?
Організатори — небайдужі громадяни, представники різних громадських організацій та рухів. Ми не виступаємо на підтримку жодної політичної сили. Уся діяльність ведеться виключно на громадських засадах.
АКЦІЇ ПРОВОДЯТЬСЯ БЕЗ ПАРТІЙНОÏ СИМВОЛІКИ
Прихід на акцію з партійними прапорами чи агітацією – вважатиметься провокацією.

Попередня наша акція 5 червня: https://www.facebook.com/events/304468712974424/

Подія Facebook: http://www.facebook.com/events/241105736007054/

Подія ВКонтакті: http://vk.com/event39456695