Чернігівська міліція підхопила почин міліції харківської

Міліція відібрала в Атрошенка пайки? (ОНОВЛЕНО)

У Іванівці місцеві жителі так і не змогли отримати продуктові “пайки” від депутата обласної ради та ймовірного кандидата по 206 виборчому округу Владислава Атрошенка.  

За словами селян, пообіді у центрі села з вантажівки почали роздавати обіцяні покунки з мукою та цукром. Однак через півгодини приїхали даішники та люди у цивільному. Не представившись, почали вимагати документи на товар, а згодом почали описувати майно. Селяни вимушені були піти ні з чим. Хоча дехто таки встиг отримати “пайки”. Про це стало відомо ЧОЦ “Ініціатива” в рамках довготермінового сопостереження за виборчим процесом в Чернігівській області.

У людях у цивільному жителі Іванівки впізнали знайомі обличчя міліціонерів з районного відділу міліції. В тому числі і начальника райвідділу Бондаря.

Машину з товаром міліція опечатала і у супроводі кількох машин поїхала у напрямку Чернігова. Затримання пояснили начебто телефонним дзвінком, який надійшов у райвідділ. Хтось повідомийв, що Атрошенко роздає крадений товар. От і виїхали за викликом.

Нагадаємо, що головним конкурентом Атрошенка  по 206 округу є перший заступник Чернігівського губернатора Станіслав Прокопенко.

За словами помічника Владислава Атрошенка Василя Білогури міліція машину відпустила, документи перевірила, претензій не має.

Джерело

* * *

Раніше Бурлукські мусара вберегли Степана Гавриша від вчинення підкупу виборців