” Мовний ” закон вартістю 200 млн . гривень.

Фсе. Перемогли) “Мовний” закон скасовано, російськомовні українці Сходу та Півдня стоять у нескінченних чергах на безкоштовні курси вивчення української мови.

Газетні кіоски торгують виключно україномовними газетами та журналами.

Голова Луганської обласної ради п.Голенко ,зрозумівши помилковість своє політики протягом останніх років щодо української мови на Луганщині, виносить на розгляд сесії питання про нагородження п.Фаріон відзнакою ” За заслуги перед Луганщиною”)

Холера, заснув під солов’їний спів Тягнибока у Шустера.Треба просинатися та послухати , що там відбувається .

Так, зрозуміло.п.Кириленко скинув зайві кілограми перед початком передвиборчої гонки .п.Тягнибок сфотографувався з ” Беркутом” та перекрив рух громадського транспорту.. де? ..у Львові.Зрозуміло. Львів найбільше потерпає від російської мови .На загальну мобілізацію Тягнибока відгукнулися чотрири охоронця, дві коханки, водій та три хлопа з сусідньої кнайпи.

Хто там ще попіарився?

О, а це вже цікаво.Виявляється, що “професійні українці” Яворівський та Мовчан у буфеті ВР спілкуються виключно російською. Зрозуміло.” Икорки нам под водочку”-українською не так поетично.

А де ж обурений піпл? Піпл у полі. Захищає мову на сонці та робить передвиборчу картинку мовнюкам.

А тепер про головне.Поки опозиція демонстративно приймала сонячні ванни , більшість протягнула пару-трійку таких собі грошових законопроектів про тендерні закупівлі та виділила прокуратурі трошки грошенят-200 млн гривень.

Підсумок.Маємо “мовний” закон, вартістю у 200 млн гривень та “регіональний” клондайк у вигляді тендерних закупівель і все це на тлі засмаглого Кириленка, який припинив ” безстрокове” голодування та “героїчного” Тягнибока.

Чи не занадто велика ціна передвиборчого партійного піару?

1 Comment

  1. Будь ласка, скажіть, що Ви невдало пожартували на рахунок цього “О, а це вже цікаво.Виявляється, що “професійні українці” Яворівський та Мовчан у буфеті ВР спілкуються виключно російською. Зрозуміло.” Икорки нам под водочку”-українською не так поетично”.

Comments are closed.