Одеські підприємці пішли контрнаступом на «Привозівських» рейдерів.

Сьогодні  об 11.00 близько сотні підприємців з різних ринків Одеси зберуться разом , щоб звільнити  свої робочі місця на ринку «Привоз» , котрі були незаконно захоплені  рейдерами в ніч з 20 на 21 липня 2012р.

Торговці заявляють, що ділки, котрі захопили ринок «Привоз»  не мають жодних документів на цей базар  та діють лише на підставі довіреності, виданої їм черговим  новим власником  ринку. Правоохоронні органи та місцева влада досі не відреагували на цей шокуючий прояв рейдерської атаки та не зробили жодного кроку, щоб допомогти підприємцям повернути свої торгові місця.

Як повідомила голова Одеського осередку ВК «Наступ» Н. Шарапова «Рейдери встановили нові замки на контейнери з товаром, котрі належать підприємцям  та вимагають с платити їм данину –  тримісячну оренду в сумі 4 500 дол. У разі відмови платити  -погрожують знищити товар підприємців.»

Зі свого боку підприємці вирішили будь-що повернути собі свій заробіток та прогнати рейдерів,  навіть якщо для цього необхідно буде застосувати фізичну силу.

Зокрема Н. Шарапова наголосила «Ми даємо владі час до 18.00, щоб звільнити ринок від бандитів і іншому разі – винними в усіх можливих  наслідках  від неминучого  протистояння рейдерам будуть мер та губернатор Одеси.»

 

Прес-служба  ВК «НАСТУП»