Південь: Газета “День” тепер і у вашому місті

Раді повідомити, що вже із 7 липня, ви матимете змогу купувати свіжий п’ятничний номер газети «День» у мережі кіосків та на поштових відділеннях вашого міста. І головне – газета віднині завжди приходитиме вчасно у всьому південному регіоні, бо тепер вона друкується у місті Херсоні.

 Всеукраїнська газета «День» – суспільно-політичне видання, що виходить українською та російською мовами чотири  рази на тиждень (вівторок, середа, четвер, п’ятниця-субота), англомовний дайджест «The Day» — двічі (вівторок, четвер).

У перший же рік виходу газети ДЕНЬ визнано «Газетою року» загальнонаціональної програми «Людина року-97». У 1999-му ДЕНЬ першим в Україні став членом міжнародної газетної асоціації «Синдикат», і наразі тільки дві газети в Україні є членами цієї організації.

 За 16 років роботи ДЕНЬ започаткував та успішно реалізував чимало суспільно значущих культурно-просвітніх проектів. Зокрема:

1998 р. – Перший Міжнародний фотоконкурс. За 14 років проведення кількість його учасників зросла з десятка до сотень осіб. Щороку для участі у конкурсі подається 1500—2000 світлин, з яких відбирається близько 300 найкращих на щорічну Фотовиставку, і близько 60 робіт-переможців нагороджуються цінними призами від компаній-партнерів.

2002 р. – почала працювати Літня школа журналістики «Дня», в якій навчаються журналістській справі активні й наполегливі студенти українських вишів.

2002 р. – вийшла перша книга з серії «Бібліотека газети «День»  (на сьогоднішній день їх вже дванадцять). Ця серія присвячена українській національній пам’яті, нашій історії без якої неможливо побудувати розвинену сучасну державу.

2009 – засновано Премію імені Джеймса Мейса» за кращу публіцистичну роботу в галузі журналістики.

2010 р. – започаткований on-line фотоконкурс «Фотосезони ДНЯ».

2011 р. – відкрито новий історичний веб-проект «Україна Incognita».

2012 р. – вийшов перший глянцевий рекламно-інформаційний додаток «Маршрут № 1».

Долучайтесь до розумної країни, яка не тільки читає «День», а й активно друкується на шпальтах видання. Ось деякі вислови про нас авторів «Дня»:

Володимир ПАНЧЕНКО, доктор філологічних наук, професор Національного університету «Києво-Могилянська Академія»:

«День» – це і народна трибуна, і пересувний народний університет (якщо згадувати художників-передвижників). Є «острівці» інтелекту, думки, культури, які часом не знають один одного. «День» своєю діяльністю об’єднує їх у «архіпелаг». І надзавдання для газети – створити материк. Цього нам дуже бракує – відчуття себе, як самодостатньої цілісності».

Євге́н ГОЛОВАХА, громадський діяч; доктор філософських наук, професор.

«Газета не тільки для інтелектуального читання, але й інтелектуального самовираження читачів».

Звертайтеся:

Максим Шаменко, відділ розвитку газети «День»

т\ф. (044) 303-96-21

e-mail: pr@day.kiev.ua

www.day.kiev.ua

incognita.day.kiev.ua