“Регіонали” перед виборами задарять першокласників Донецька

У Донецьку депутати від Партії регіонів профінансують подарунки першокласникам до Дня знань, які представить дітям Донецька міськрада.

Про це заявив на прес-конференції Донецький міський глава Олександр Лук’янченко, передає “Обком” з посиланням на УНІАН.

“Подарунки першокласникам практично готові. Цього року зацікавленість в частковому їх фінансуванні проявили діючі народні депутати Юхим Звягільський, Тетяна Бахтєєва, Валентин Ландик”, – сказав мер.

Як пояснили в Донецькій облорганізації ВГО “Комітет виборців України”, раніше Донецька міськорганізація Партії регіонів рекомендувала вищим партійним органам висунути на майбутніх парламентських виборах зазначених осіб у мажоритарних округах Донецька.

Повідомлялося, що Звягільський буде балотуватися по виборчому округу №45 (центр – Київський район міста Донецька), Бахтєєва – округ №42 (центр – Ворошиловський район Донецька) і Ландик – округ №43 (центр – Ленінський район міста Донецька).

Коментуючи слова мера з приводу подарунків першокласникам, координатор громадського спостереження за виборами депутатів у Донецькій області від ДОО КВУ в рамках загальнонаціональної кампанії Громадянської мережі “Опора” Олександр Клюжев заявив, що “у громадських спостерігачів виникають серйозні запитання до морально-етичної складової цієї ініціативи”.

При цьому він додав: “Юридично тут порушень немає, оскільки непрямий підкуп виборців може стосуватися лише тих, хто має право голосу”.

“Є великий ризик того, що свято Першого дзвоника перетвориться в політичну подію, коли через власних дітей виборці будуть втягнуті в агітаційні заходи окремих кандидатів”, – додав він.

Українська Правда

1 Comment

  1. Цікава поведінка реґіоналів у різних куточках України. Кого пряником, а когo – таки БАТОГОМ.У Донецьку ( бо це їх вотчина) “задарять” першокласників ( чи це від слова зад?), а от і у Львові і на Львівщині багатьом школярам подарували несподіванки у формі ЗВІЛЬНЕННЯ З ПОСАД ДИРЕКТОРІВ ЇХ ШКІЛ. Зараз ведеться робота по збірці даних скількох “невигідних ” реґіоналам директорів звільнили за вже добре відпрацьованим заразком. Однією з перших їх жертв стала Директор Стрілківської школи інтернату (Старосамбірського району Львівської обл.) п. ТЕТЯНА ВОЛОДИМИРІВНА ГОЛУБКО ( Левченко). Облога тривала понад 8 місяців. Численні безпідставні перевірки “знаходили” помилки, яких раніше чи не було, чи не помічалося. ЗІК ( західна інформаційна корпорація) весною ( березень, 2012) у програмі “ПРАВОКація” розповідає про цей волаючий акт сваволі чиновників пануючої ПР. Якщо врахувати скільки вагомих змін Т.Голубко (Левченко) зробила за усі роки, то у НОРМАЛЬНІЙ КРАЇНІ ВОНА ПОВИННА БУТИ НАГОРОДЖЕНА ВИСОКОЮ ДЕРЖНАГОРОДОЮ. Як є насправді – вона майже безробітна. Їй погрожували, її примусили написати заяву за власним бажанням. Вона пішла на поступки своїм катам лише, щоб випускники (приблизно 60 осіб), не стали заручниками цієї брудної афери і змогли подати свої документи до ВУЗiв. Згідно порядку атестати і виписки оцінок повинні бути підписані директором – однією і тією ж особою. За інших обставин – документ би вважався не дійсним. Власне атестати вже були видрукувані і підписані нею. Бракувалo лише виписки оцінок.

    Зрозуміло, що по-бандитськи захоплена Партією реґіонів влада намагається як найбрутальніше придушувати будь-який паросток непокори режимові. Вони розправляються жорстоко. Той , хто працює – відбирають місце праці, а тим самим нівечать репутацію працьовитої і відданої справі людину. Руйнують зароблений стаж. Це їх тортури, їх методи вивищитися над розумом і працьовитістю, патріотизмом і посвятою.
    Шановні Українці! Будь ласка, хто має правдиву інформацію про подібні випадки НЕ МОВЧІТЬ. ПОВІДОМЛЯЙТЕ ГРОМАДСЬКІСТЬ ПРО УСЕ ЦЕ, БО ЗАВТРА НЕ КОЖНОГО ЧЕКАЄ ТАКА ДОЛЯ.
    Зрозуміло, чому “зачистка” почалася з директорів шкіл саме зараз. У школах на час виборів відбувається найважливіший захід – ВОЛЕВИЯВЛЕННЯ/ ГОЛОСУВАННЯ ГРОМАДЯН. Це наша єдина зброя і засіб мирного перетворення країни. Реґіонали вичерпалися зі штук, але хочуть далі панувати, тому й ставлять своїх, щоб легше було фальсифікувати результети виборів. А вони не за горами. Пам’ятаймо сталінський вираз: “Не важливо як голосують, головне – як рахують”. Ми вже побачили справжнє тваринне зображення Зека анд Ко. Треба сказати ДОСИТЬ! І йому і його посіпакам.

Comments are closed.