Рівненські лікарі змусили н/д Єлєну Бондарєнко дотримуватись норм Конституції України!

Депутат від Партії регіонів Олена Бондаренко під час зустрічі з колективом Рівненської обласної клінічної лікарні на вимогу залу змушена була перейти на українську мову і говорити на ній майже годину.

Про це повідомляє прес-служба обласної організації Української народної партії, передає “Обком” з посиланням на УНІАН.

Бондаренко, привітавшись з медичним персоналом на українській мові, вибачилася і перейшла на російську, мотивуючи це тим, що її рідна мова – російська.

Після цього завідувач одного з відділень лікарні, заслужений лікар України Мирослав Семанів звернувся до гості з такими словами: “Шановна пані народний депутат України Бондаренко! Ми всі знаємо вас як запеклого захисника відмираючих регіональних мов – гагаузької, угорської, румунської і особливо руської”.

“У нашому регіоні більшість населення користуються українською мовою, яка не відмирає. Тому просимо вас як державного службовця першого рангу користуватися державною мовою”, – заявив він.

Після такого прохання зал став аплодувати, а Бондаренко перейшла на українську.

Однак через годину, вибачившись, знову перейшла на російську, розповідаючи про соціальні ініціативи президента Віктора Януковича.

http://www.pravda.com.ua/news/2012/07/18/6969070/

1 Comment

  1. СЛАВА УКРАЇНСЬКОМУ РІВНОМУ! СЛАВА ПРАЦІВНИКАМ Рівненської обласної клінічної лікарні. Ваш приклад вартий наслідування, бо лише таким чином можна відстояти своє. Це ж так просто витіснити антизаконопроект 9073! Молодці!!! Кланаюся Вам, Дорогі Краяни, до землі!!! Бажаю усяких гараздів під Божою опікою.

Comments are closed.