В Одескій області будинок журналіста закидано пляшками з запальною сумішшю

Сьогодні вночи, в м. Котовськ Одеської обл, невідомими був атакований пляшками з запальною сумішшю будинок журналіста Анатолія Тіори – одна пляшка розбила скло, та влетіла в дом, але на щастя погасла.

Інши розбилися на вулиці та пошкодили стіну будинку та дах. Про це повідомляє інформаційне агентство “Поряд з вами” з посиланням на розповідь пана Тіори.

Пан Тіора працює в офіційно зареєстрованному в Одесі виданні “Ізбірком”.

Сьогодні юридичний відділ редакції склав офіційний запит на Генпрокуратуру по цієї події, а також по подіям середини червня, коли цього журналіста було побито депутатами на заклик секретаря ради в будинку міськради Котовська, та його особисті речи були скинути в дворовий туалет.

На думку юриста інформагенції “Поряд з вами”, прокуратура повинна була ще наприкінці червня порушити кримінальну справу як найменш по факту групового побиття громадянина.

Можливо, сьогоднішній напад буде доданий як ще один епізод, але, можливо завдяки громадському розголосу, прокуратура все ж такі знайде в подіях склад злочину саме про 171, журналістській, статті. Крім того, викладені факти свідчать, що нічні події в Котовську можно кваліфікувати як замах на вбивство.

Отже, чекаємо відповіді генпрокуратури.

 


Відео та фото з місця події  тут  http://www.poryad.com/?p=17424