Вінницю обклеїли листівками із закликом не голосувати за Партію регіонів

В рамках згальноукраїнської кампанії “Помста за розкол країни” вінницькі активісти 26 липня масово розклеювали і роздавали в місті листівки із закликом не голосувати за Партію регіонів на майбутніх парламентських виборах. В листівках висвітлено основні “здобутки” Партії регіонів за час їх перебування при владі – зростання рівня корупції, зменшення кількості приватних підприємців, посилення податкового тиску, економічний спад в країні, підвищення пенсійного віку, відсутність належного соціального забезпечення громадян та зростання рівня смертності в Україні, а головне – відсутність обіцяного “покращення життя вже сьогодні”. Отже, Партія регіонів фактично надурила своїх виборців, про що українцям радять не забувати перед виборами.

Масовими розклейками листівок із закликом не голосувати за Партію регіонів та її кандидатів в одномадатних мажоритарних округах, а також депутатів, які голосують разом з фракцією Партії регіонів і балотуються до Верховної Ради наступного скликання, активісти різних міст України як на Заході так і на Сході, реагують на проштовхування провладною більшістю Верховної Ради законопроекту Ківалова-Колесніченка “Про засади державної мовної політики”.

Нагадаємо, що метою кампанії “Помста за розкол країни” є відсторонення від влади тих, хто замість того, щоб вирішувати економічні та соціальні проблеми, намагається розколоти країну та зіштовхнути лобами простих людей, які, незалежно від мови спілкування, однаково страждають від влаштованого їм нинішньою владою “покращення життя вже сьогодні”.

Приєднатися до кампанії можна, заповнивши анкету: http://vstavay.info/yak-ya-mozhu-dopomohty/

Зробити пожертву на кампанію можна через:

Приватбанк (картка): 5577 2127 1645 8826 (Чулівська Ірина Костянтинівна)

Яндекс-гроші: 410011485041060

PayPal: Oksana24@live.com