За мову не словом, а ділом

У Ріному молодь відкрила прокат українських книг.
За словами ініціаторів проекту, проект дасть можливість молоді Рівного читати книги, для придбання яких не завжди вистачає можливостей або бажання.

Вже створено базу книг, яка наповнюється виданнями останніх років (у межах останнього десятиліття). Наразі у списку 50 книг різних українських авторів.
Фонд уже має книги Василя Шкляра, Юрія Андруховича, Юрія Винничука, Любко Дереша, Ліни Костенко, Марії Матіос, Ірени Карпи та інших авторів.
Користування книгами матиме символічну ціну – 1,5 гривні за добу. А всі гроші будуть спрямовані на поповнення книжкового фонду.
Той, хто сам принесе до фонду книгу, може взяти собі іншу безкоштовно. Тай власної книги читач не втратить, адже за бажанням завжди зможе забрати її назад.
Поки що організатори орієнтуються саме на українську художню літературу. Проте у “Література.rv” не виключають, що з часом, розширять фонд, додавши можливість брати тут наукову, історичну, краєзнавчу чи іншу літературу, а також книжки іноземними мовами.
Контакти: (096) 719-88-10 або сторінка “В Контакте” http://vk.com/d.kobraz.
Джерело: http://novunu.in.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=43377:u-vnmu-mld-vdkil-pkt-uknkich-knig&catid=18:2012-02-10-19-15-59&Itemid=19