Демократичний Альянс не братиме участі у виборах

Політична партія Демократичний Альянс не братиме участі у виборах. Про це повідомив Голова партії Василь Гацько. Причиною цього рішення стала недостатня кількість зібраних коштів на грошову заставу для участі у виборах.

«На жаль, зібраних коштів недостатньо на заставу для участі у виборах, тому Демократичний Альянс не братиме в них участі. За останні два тижні команда ДемАльянсу отримала дуже багато пропозицій від заплямованих політиків, представників олігархів, влади і опозиції «допомогти» нам. Але на всі ці пропозиції ми відповіли відмовою. Для команди ДемАльянсу завжди на першому місці буде прагнення зробити реальні зміни в країні, а не потрапити у владу за будь-яку ціну», – зазначив Голова Демократичного Альянсу Василь Гацько.

Партія зібрала 490 723,38 грн у понад 1000 українців. Голова партії зазначив, що всі, хто зробив внесок, можуть забрати свої кошти або ж залишити їх для боротьби з корупцією. Водночас, Василь Гацько та Римма Білоцерківська висунуть свої кандидатури по мажоритарним округам №211 та №106.

«Кожна надана Демократичномй Альянсу гривня підтримки для нас є безцінним проявом довіри. Чинні політики про таке і не мріють. Ні мільйонні статки, ні влада ніколи не дадуть їм те, що здобули ми: щиру підтримку українців. І це найкращий доказ того, що ми на правильному шляху.» – сказав Василь Гацько.

Довідково.

Згідно чинного законодавства для участі у виборах партія має зробити фінансову заставу розміром 2 мільйони 224 тисячі гривень.