Дмитро Снєгирьов викликає на теледебати Дубневича та Михальчишина

На передодні виборів виборчими штабами кандидатів у народні депутати України Дубневича та Михальчишина ведеться відверта маніпуляція громадською думкою виборців Львова. Про це заявив співголова ГІ” Права Справа”Дмитро Снєгирьов.

Як приклад “безсумнівної” підтримки львів”ян одного з кандидатів наводять псевдо-соціологічні дослідження, проведені штабами кандидатів. Як у одному, так і в іншому випадку данні соціологічних досліджень подаються на користь того чи іншого кандидата. Так виборчий штаб Михальчишина апелює даними начебто народної підтримки свого кандидата, як єдиного представника від об”єднаної опозиції.

Виборчий штаб іншого кандидата у народні депутати України Дубневича оприлюднив данні свого “соціологічного опитування”. Відрив від претендентів більш ніж 20 відсотків.

Але поєднує ці дві зовсім різні соціології одне, бажання нав’язати львів”янам думку про те, що реальної альтернативи цим двом кандидатурам не існує. Львів”янам фактично вбивають у голови той факт, що їм треба вибирати або Дубневича, представника великого капіталу, або Михальчишина,як єдину альтернативу кандидатуру, який не є самостійною фігурою у прийнятті відповідних рішень.

З метою донесення третього незаангажованого погляду на проблеми України та перспективи її розвитку співголова ГІ” Права Справа” Дмитро Снєгирьов ініціює проведення прямих телевізійних дебатів між ним та кандидатами у народні депутати України Дубневичем та Михальчишиним.

“Проведення подібних телевізійних дебатів дасть змогу львів”янам самим, без стороннього тиску, вибрати ту програму розвитку України, яку вони вважають єдино прийнятною для українців”, – сказав Дмитро Снєгирьов.

Співголова ГІ” Права Справа” готовий у прямому етері відповісти на запитання телеглядачів та презентувати свою програму. ГІ” Права Справа” готова взяти на себе індивідуальну та колективну відповідальність за реалізацію програми свого кандидата.

Прес-служба ГІ” Права Справа”