Ірма Крат на захист свого конкурента Юрія Кармазіна пікетуватиме ЦВК

Днями стало відомо, що Юрія Кармазіна зняли з реєстрації, як кандидата в народні депутати України. Про цю звістку його повідомили телефоном журналісти, у той час, коли він проводив особистий прийом громадян на своєму Полтавському окрузі №151 у місті Лохвиці. «Я був шокований, вони добре знали, що я працюю із людьми, і коли я дізнався, що ЦВК прийняло рішення про відмову… самі розумієте мій стан. Я повертався до Києва, і ледь не потрапив в автокатастрофу, ще б секунда, і все! Ми дві години допомагали рятувати людей, на той час я вже й про вибори забув. Хлопець, який зламав ногу, дзвонить до дружини і говорить : «Слухай, в мене нога переламана, зате познайомився із Кармазіним». – Він так стиснув мою руку, і глянув в мої очі… складно, дуже складно все це передати. Я розумію тепер, що треба йти до кінця. Я завжди працював, усі знають, що я один більше ніж двадцять п’ять відсотків законів підготував у парламенті! Це титанічний труд. Полтавський регіон, це нафтова столиця України, вони боялися мене туди впускати, бо знали, що я їх буду чіпати в правовому полі, і перерахую усі їхні приватні нафтові свердловини!».

Ірма Крат є одним із найрейтинговіших конкурентів Юрія Кармазіна, її також рішенням ЦВК зняли з реєстрації, але завдяки особистому втручанню по цій справі народного депутата України Володимира Стретовича, Ірма Крат встигла повторно подати документи та внести грошову заставу до ЦВК, після чого її перестали чіпати, та від безвихідності все ж таки зареєстрували. Сама ж журналістка Ірма Крат не згодна із рішенням ЦВК щодо її конкурента: «Я скажу так, якщо ми хочемо жити чесно, то і в парламент ми повинні потрапити не без цього розуміння. Ніхто не мав права Кармазіна знімати з округу! Так! Це мій реальний конкурент! Я визнаю це! Я молодий правозахисник, він правозахисник у віці, і з великим стажем роботи! І я не буду приховувати, що особисто до нього не рідко зверталася за допомогою, і він безвідмовно допомагав мені. Я розумію, що я не маю його захищати, але я готова і на такого конкурента, я абсолютно готова на сильнішого в сто разів за себе конкурента. Це буде чесно! Це моє власне рішення, і моя команда мене підтримала у цьому! »

22 серпня, об 11 годині, вона запрошує усіх небайдужих до ЦВК підтримати Юрія Кармазіна , на її думку, ще ніхто не почав рахувати бюлетені, як вже «Все решено!».

Олексій Пирогов

About Nataliya Zubar 2351 Articles
Nataliya Zubar, Maidan Monitoring Information Center, Chair