Сьогодні у Львові молодь розгорнула найбільший у світі прапор України

27 серпня у Львові, о 17-30 молодь розгорнула найбільший український прапор, який був спеціально виготовлений до 21-ї річниці незалежності України! Прапор вперше розгорнули у Києві 24 серпня, чим встановили Рекорд України. Розміри прапору 40х60 метрів, площа його складає 2000 м. Прапор розгортали на площі перед Львівським НУ та пам’ятником Івану Франку. В події взяли участь близько 200 чоловік.Багато молоді було у вишиванках.

Акцію організували ЛКО “Молодий Народний Рух”, “Батьківщина Молода”, “Молодь за зміни”, “Молодіжний Націоналістичний Конгрес”, ЛМГО “Студентська Свобода”, “Студенське братство”. До акції долучилися і представники діаспори та гості з Польщі.  Серед учасників було два депутати з Львівської облради – Андрій Холявка та Андрій Корнат.

Після розгортання прапора учасники разом заспівали Гімн України, а перед початком акції було покладено квіти до пам’ятника Каменяру. Після цього учасники зробили фото на згадку про цю подію.

А прапор таки величезний. І важкенний… (переконався на своїй голові, коли робив знімки під прапором :)

1 Comment

  1. Дякую, дорогий Львове і молоді львів’ни, за чудовий дарунок до кількох свят. День Незалежності, День народження Каменяра та мій особистий день. ЛУПАЙТЕ ТУ СКАЛУ, НЕХАЙ НІЩО НЕ СПИИТЬ ВАС!

Comments are closed.