Суддям Вищого адмінсуду купили квартир на 10 млн. грн. з бюджету

Вищий адміністративний суд України за кошти з держбюджету купив 10 дво- і трикімнатних квартир у Києві на суму понад 9 млн. гривень Про це йдеться в повідомленні “Вісник державних закупівель”.

Вищий адміністративний суд України під час відкритих торгів підписав 17 серпня договір з АТ ХК “Київміськбуд” на купівлю 10 квартир протягом 2012 року.

Судді купують п’ять двокімнатних квартир по 788 тис. 405 гривень кожна, три трикімнатні – по 1 млн. 174 тис. 390 грн. і ще дві “троячки” за 1 млн. 168 тис. 405 грн. і 1 млн. 174 тис. 200 грн. Згідно з конкурсною документацією квартири не повинні розташовуватися на Троєщині і Борщагівці, бути не на першому та останньому поверхах будинку, а також знаходиться біля метро.

Загальна площа двокімнатних квартир не повинна перевищувати 85 кв.м., трикімнатних – 125 кв.м. Як повідомляли “Комментарии”, Вищий спеціалізований суд України (ВССУ) з розгляду цивільних і кримінальних справ 6 серпня за результатами тендеру уклав договір з ВАТ ХК “Київміськбуд” на придбання восьми квартир в Києві на суму 6,48 млн. грн.

Джерело

* * *

Майдан-ІНФОРМ: І що це, як не непрямий підкуп виборців. Виборців не простих, а тих, що вибирають та оголошують свій вибір “Іменем України”?

1 Comment

  1. Вважаю виділення квартир всім державним службовцям, депутатам і суддям в тому числі за державний кошт не прийнятним. Хай всі вони йдуть на ринок житла. Їх зарплата для цього достатня. Якщо мало, то нехай позичають.

Comments are closed.