На 166 ВО членом ДВК може стати… мертвий

Сьогодні у 166 виборчому окрузі, як і на інших округах о 13.00 мало розпочатися засідання Окружної виборчої комісії на якому відбувається жеребкування щодо участі представників політичних партій у Дільничних виборчих комісіях, однак через велику кількість двійників у поданнях його розпочали із двогодинною затримкою.

Однак події які відбувалися в ніч на 19 вересня передували сьогоднішнім. А саме представники політичних партій не допустили реєстрації тих суб’єктів подання довірених осіб яких не було на дільниці. І таким чином запобігли грубим порушенням з боку Партії регіонів та її сателітів.

Одна із членів дільничної виборчої комісії нам розповіла жахливу історію, яка яскраво ілюструє ту тенденцію і технологію яку використовують провладні сили для створення хаосу на дільницях.

«Що мене найбільше обурило і вразило, як сестру, покійного брата який два з половиною роки тому помер, це Молик Ігор Петрович, який мешкав у місті Теребовлі і був включений до шести партій, але оскільки чотири не зареєстрували, це віс партії влади, технічні партії – політична партія Українська національна асамблея по дільниці №610827 в Золотниках, там він тимчасово не працював, в поданні є адреса і контактні телефони. І друга дільниця 610839 село Лозівка – політична партія «Держава» там він працевлаштований в Центрі соціального обслуговування населення. Це не те що обурює, це глум над душею» – розповіла Оксана Стадник.

Загалом на 166 ОВК із подань виключено більше 700 людей – двійників, яких подали різні суб’єкти подання. Інформація http://realno.te.ua