На Рівненщині розповсюдили підробний бюлетень від імені «Відсічі» та “Чесно”

На Рівненщині зафіксовано черговий факт розповсюдження підробного інформаційного бюлетеня, що нібито від імені громадських ініціатив «Відсіч» та ЧЕСНО закликає не голосувати за кандидатів у народні депутати – Сергія Костючка та Данила Корилкевича. Фальшиву газету було розповсюджено у Дубенському районі Рівненської області , що відноситься до виборчого округу №154, в якому балотуються дані самовисуванці.

Громадянські рухи «Відсіч» та ЧЕСНО заявляють, що не мають жодного відношення до створення або розповсюдження даного інформаційного бюлетеня та закликають журналістів та громаду Рівненщини бути пильними та звіряти отриману інформацію з даними офіційних сайтів кампаній “Вставай і дій” (www.vstavay.info) та “Фільтруй Раду!” (www.chesno.org).

Це вже не перший приклад використання брудних технологій боротьби з політичними опонентами «руками» громадських ініціатив. У вересні «Відсіч» та ЧЕСНО у спільній заяві наголосили на численних випадках фальшування інформації та виступили проти таких методів ведення виборчої кампанії.

Джерело: http://vstavay.info