Ніжинці в друге просять Президента припинити безлад

На такий крок їх змусило піти чиновницьке свавілля, корупція в органах місцевого самоврядування Ніжина та кругова порука чиновників. Справа в тому, що в місті діє нічний клуб попередня назва якого «Абсолют» нині він носить назву «Тобаско». Розташований даний нічний заклад прямо посеред житлової «коробки» і є прибудовою в житловий будинок. Мешканці даного мікрорайону постійно скаржаться до міськвиконкому про безлад, що відбувається в них під вікнами, але всі їх звернення ігнорують. Все по відбувається по одній причині – Ігор Пучка, власник нічного клубу є правою рукою підсудного за хабарництво міського голови Михайла Приходька на якого нещодавно за відверту брехню вилили відро багна.

За словами мешканців будинку вони вже неодноразово писали листи на адресу обласної влади, міському голові, депутатам, але ніхто нічого не робить, а у відповідь вони отримують лише формальні відписки. Минулої осені більше 300 чоловік звернулися до Президента. Наслідком звернення стало проведення декількох спеціальних перевірок і «притон» працює знову. Та чи може працювати нічний клуб який в офіційних паперах фігурує як бутербродна?

Тому зневірені мешканців 8 будинків повторно ініціювали збір підписів на адресу Гаранта Конституції Віктора Януковича з закликом особисто втрутитися, забезпечити громадянам їх конституційне право на гідне життя та покарати винних у такому правовому свавіллі чиновників корупціонерів на чолі з підсудним за хабар міським головою М.В.Приходьком.

Подаємо  вашій увазі відкритий лист мешканців мікрорайону до Президента України Віктора Януковича.

 

Степан Нечваль

About Nataliya Zubar 2354 Articles
Nataliya Zubar, Maidan Monitoring Information Center, Chair