Презентація першого альбому гурту «Веремій»

22 вересня 2012 року о 19.00 фолк-роковий гурт «Веремій» презентує  свій перший альбом. Щоб розповісти про цей альбом потрібно видати книгу . Для когось він і стане книгою. Події,які описані в цій роботі, торкаються наших славних часів Київської Русі. А саме кінця XII століття, коли відбувся славнозвісний похід на половців князя Ігоря, що описано в відомому “Слові о полку Ігоревім”.

Легендарні історичні події, що відбуваються в такій незайманій мальовничій природі,постають в кожній композиції. Слухач ніби опиняється у вирі тих подій, стає співучасником, починає розуміти героїв. Пісні, які так глибоко торкаються минулого, постають актуальними сьогодні.

«Веремій» таким чином ненав`язливо розповідає про сучасні проблеми українців: про проблеми екології, про соціальні проблеми, відроджує забуті легенди, оповіді і т.д. Альбом пронизаний українським духом різних історичних періодів. Це можливість поринути у мелодику української пісні, а також відчути дотик епох.

Музиканти не залишились байдужими до вишиванкового маршу, який також проводиться 22 вересня. Тому марш стане першою частиною дійства і стартуватиме від Золотих Воріт. Решта конкурсів та сама презентація альбому відбудеться вже в Малій Опері.

Якщо Ви хочете доторкнутися до справжньої української   краси як у музиці. Так і у слові та одязі, то приходьте 22 вересня спочатку на марш вишиванок, а ввечері на презентацію першого альбому гурту «Веремій» під назвою «Там, де сонце встає».

Місце проведення: Мала Опера( Дегтярівська 5).

!!!! Прес-конференція для журналістів о 18.00.

Акредитація: freeukraine@ukr.net

або за телефоном 066 991 60 78 –Катерина Гладка, прес-секретар заходу

Про гурт:

Відеоробота на пісню «Тихий гай»:http://www.youtube.com/watch?v=Z_zUjRbHCJk

Наша сторінка в соц.мережах, де можна послухати свіжі пісні:http://vk.com/veremiy

Ефір на M1:http://www.youtube.com/watch?v=40CN5ljgiIU&feature=channel&list=UL