З сайту “Молодих регіонів” видалили статтю організатора нападу на активістів “Відсічі”.

Прес-служба Громадянського руху “Відсіч” повідомила, що з сайту “Молодих регіонів” було видалено сторінку організатора і головного учасника нападу на активістів кампанії “Помста за розкол країни”, на яку посилалися численні засоби масової інформації, які подавали новину про напад. Стаття знаходилася за оцим лінком: http://mo-re.org/ru/kolonka-avtora/roman-karpov-rozpoviv-pro-molod-v-suchasnih-umovah-rozvitku-derzhavi–.htm

“Логіку видалення з сайту написаної ще 21 березня 2012 року статті голови Київської міської молодіжної громадської організації “Молоді регіони” Романа Карпова “За молоддю –  майбутнє” важко зрозуміти. Адже вона не має жодного стосунку до нападу, а ідентифікувати Романа Карпова й встановити його приналежність до Партії регіонів не важко й за іншими публікацями у ЗМІ, які містять його фото. Наприклад, стаття Р. Карпова “Кримінал зростає” на сайті Київської міської організації Партії регіонів або новина про VI з’їзд ВМГО “Молоді регіони”. До того ж кеш гугля зберігає видалену статтю цілком: http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:lOfBHOk9ShcJ:mo-re.org/ru/kolonka-avtora/roman-karpov-rozpoviv-pro-molod-v-suchasnih-umovah-rozvitku-derzhavi–.htm+&cd=1&hl=uk&ct=clnk&gl=ua“, – йдеться у розісланому по ЗМІ повідомленні “Відсічі”.

Висновок повідомлення прес-служби ГР “Відсіч” такий: “Ні подібні напади, ні інші випадки тиску й репресій не зупинять нас, адже набагато страшніше постійно жити при владі Партії регіонів, яка приймає руйнівні для країни закони та намагається навіть під час виборчої кампанії, до якої прикута увагу всього світу, затикати рота тим, хто пробує її критикувати. А тому ми лише посилимо свою участь в кампанії “Помста за розкол країни”, аби усунути Партію регіонів від влади”, – закінчує своє повідомлення прес-служба “Відсічі”.

Нагадаємо, що метою кампанії “Помста за розкол країни” є відсторонення від влади тих, хто замість того, щоб вирішувати економічні та соціальні проблеми, намагається розколоти країну та зіштовхнути лобами простих людей, які, незалежно від мови спілкування, однаково страждають від влаштованого їм нинішньою владою “покращення життя вже сьогодні”.

Приєднатися до кампанії можна, заповнивши анкету.

Зробити пожертву на кампанію можна через:

Приватбанк (картка): 5577 2127 1645 8826 (Чулівська Ірина Костянтинівна)

Яндекс-гроші: 410011485041060

PayPal: Oksana24@live.com