Запрошуємо на Молодіжний Форум Майбутнього 2012

В жовтні активна молодь збиратиметься на найголовніші молодіжні події року – молодіжні форуми. Учасником молодіжних “Форумів Майбутнього 2012” (ФМ 2012!)  може стати будь яка молода людина яка прагне впливати на майбутнє України.

«ФМ 2012!» відбудеться в 7 студентських містах. В кожному місті збереться до 200 лідерів, активістів та членів молодіжних громадських організацій та рухів, студентських самоврядних організацій та звичайних молодих людей з активною громадянською позицією з усієї України.

Дати проведення форумів:
10 жовтня – Львів,
11 жовтня – Тернопіль,
13 жовтня – Одеса,
14 жовтня – Ялта,
15 жовтня – Дніпропетровськ,
16 жовтня – Харків,
17 жовтня – Київ.

Форуми проводяться за ініціативою громадського руху Чесно та кампанії Молодіжна Варта.

Метою форумів є донесення до молоді їхньої ролі у розбудові громадянського суспільства та впливі на владні структури у державі.

В рамках форуму молодь:
– дискутуватиме про доброчесність кандидатів у народні депутати;
– обговорюватиме що зробила за 5 років Верховна Рада для молоді і що ми можемо зробити для якісного оновлення складу Парламенту;
– поділиться досвідом дієвих інструментів для досягнення змін у нашій країні.

На заходах будуть презентовані результати дослідження кампанії ЧЕСНО “Фільтруй Раду!” – – громадський аудит політиків, звіт щодо результатів компанії Молодіжна Варта про виконання обіцянок щодо молоді. Також буде можливість поспілкуватися з відомими журналістами, діячами культури, політологами, громадськими активістами та міжнародними експертами і висловити своє бачення ролі молоді у розбудові нашої країни.

Участь у «Форумі Майбутнього» може взяти кожна молода людина, яка заповнить реєстраційну анкету до 30 вересня (включно) та отримає запрошення на форум. Оргкомітет надає компенсацію проїзду для учасників форуму з інших міст.

Детальна інформація про форум:

  • на сайті офіційному сайті форуму www.fm2012.org.ua
  • за електронною адресою youthfm2012@gmail.com
  • за телефонами: Олександр Смирнов (050 421 00 82), Єлизавета Щепетильникова: (093 710 51 93), Олександр Солонтай (050 372 51 00).