«День» підготував третій випуск глянцевого додатка «Маршрут №1»

5 жовтня вийде друком третій випуск глянцевого додатка до п’ятничного номера «Дня» –  «Маршрут №1». Тема номера –  «українська наречена».

 «Яка вона, українська наречена сьогодні? Вона досі – виклик. У глобальному світі її образ дається взнаки по-своєму, в притаманних нашим часам жанрах. Лише один штрих: саме наша Оля Куриленко (до речі, родом із Запоріжжя) стала першою дівчиною Бонда, яка була не секс-партнером агента 007… А його партнером по зброї», – пише у своїй вступній колонці головний редактор «Дня» Лариса ІВШИНА.

 Ексклюзивний подарунок «Дня» – фото-історія образу сильної у своїй тендітності української нареченої у виконанні художниці «Дня» Ірина ЗЕЛЕНЬКО. Сучасна українська наречена не обов’язково зустрічає свій весільний день у повному національному строї, але вона неодмінно нагадає про свої «приховані резерви» в тонких деталях – елементах одягу, зачіски, аксесуарах, бодай у погляді…

 В третьому випуску «Маршрут №1» – відразу два інтерв’ю – про сучасне і традиційне українське весілля.  Старший науковий співробітник Музею Івана Гончара Галина Олійник розповідає про аристократичні «коди», зашифровані у весільному обряді українців та негативні стереотипи, якими він обріс за радянського часу. Про модні тренди сучасної церемонії – у розмові з відомим організатором весіль  Сашою Дергаусовою.

А також – нові рубрики «РЕЙТИНГ» (підбірка пропозицій для молодят від провідних готельєрів), «АРТЕФАКТ» (історія про синтез української вишивки та французького мережива в ексклюзивній весільній сукні від дизайнера Роксолани Богуцької), «ІГРИ ТА ПРАВИЛА» (як юридично грамотно підійти до вирішення майнових питань молодого подружжя).

 Додаток до п’ятничного номера «Дня» шукайте в кіосках продажу преси. А також – на стійках наших партнерів – провідних готелів, ресторанів і брендових бутіків Києва, Львова, Харкова, Вінниці та Донецька.

З питань придбання звертайтесь: (044) 303-96-23, amir[at]day.kiev.ua