До ОВК через офіс “регіоналів”

В Житомирі голова ДВК №181384 (від Партії Регіонів) відмовилася підписати протокол, забрала печатку, бюлетені і поїхала з дільниці в супроводі міліціонерів, не залишивши копії протоколу ні спостерігачам, ні іншим членам комісії. Машина штабу Об’єднаної опозиції прослідкувала, що вона заїхала в офіс Партії Регіонів (вул. Старовільська 2), пробула там десять хвилин і поїхала в ОВК. Схожа ситуація відбувається на дільницях №181424, 181428, 181370 – голови ДВК після підрахунку бюлетенів залишили дільниці з протоколами і печатками, не залишили копій протоколів спостерігачам та іншим членам комісії, протоколи до ОВК не довезли.

Згідно з паралельним підрахунком голосів, який проводить штаб Об’єданої oпозиції, кандидат від ВО “Бaтьківщина” Геннадій Зубко перемагає чинного губернатора, кандидата від ПР Сергія Рижука зі значним відривом: станом на 1-00 підраховано голоси на 30 дільницях з 104, за Зубка віддали голоси 12 976 виборців, за Рижука – 5 407 виборців.
About Людмила Ямщикова 733 Articles
Координатор Майдан Моніторингу на півдні України (Одеська, Миколаївська, Херсонська області). Сфери компетенції: проектне мислення, громадянське суспільство, суспільний діалог, інформаційні технології.