Кандидат по ВО164 перестане “сильно морально страждати” всього за 100 тисяч грн

Днями на нашому сайті була оприлюднена стаття Ось такий він, “ударівець” Віталій Ломакович, аферист з амбіціями парламентаря від Тернопільщини?, яка була передрукована рядом місцевих ЗМІ.

І от цей кандидат в нардепи, Віталій Ломакович, який на світлинах «увіковічнений» з такими потужними особистостями, як культурист Ігор Побер та боксер Віталій Кличко, виявляється, фактично «втратив сон» через ту піблікацію і вирішив судитися з нашим сайтом.

В якості відшкодування моральних збитків екс-банкір хоче 100 000 гривень. Його позовна заява вражає. Ось тільки цитата з неї: «Я відчуваю сильні моральні страждання і нервовий стрес, змушений пояснювати і спростовувати неправдиву інформацію, поширювану відповідачами, перед своїми близькими та знайомими людьми, а також перед виборцями виборчого округу №164, де я зареєстрований як кандидат в народні депутати України, що вимагає додаткової організації мого життя.

Внаслідок поширення відповідачами неправдивої інформації про мене, яка принижує мої честь і гідність, порушився нормальний хід мого життя. Хід мого життя порушений тому, що я не знаю яку ще брехню вигадають відповідачі і де її поширять.

Моральну шкоду я оцінюю в 100 (сто) тисяч грн.”

Детальніше про це, як і повний текст позовної заяви, а також про те, яким чином команда пана Ломаковича «наїзджає» на Тернопільський тиждень – пізніше. Статтю якраз готуємо…

“Тернопільський тиждень”