Кандидат в нардепи Ломакович побив “свободівця”

Сьогодні в штабі кандидата в нардепи від «Свободи» Михайла Головка у центрі міста сталася сутечка «свободівців» та представників партії «УДАР». Конфлікт «розпалити» «кличківці», через газети з ніби-то «чорним піаром», які розповсюджують опоненти. Разом з правоохоронними органами вони «налетіли» на штаб, задля конфіскації.

Та якраз в той же час, на Шумщині, кандидат в нардепи Віталій Ломакович, показавши посвідчення особи, “налетів” на «свободівця» Володимира Кривуцького, наніс йому тілесні ушкодження та порвав сорочку. Ця інформація надійшла до нас з достовірних джерел. Так, випливає, що «ударівці» через «шумок» в центрі Тернополя, намагалися прикрити дупу «своїм».

Коли приїхала міліція, Ломакович просто утік з місця події. Де він зараз – не відомо. Мало того, є інформація про те, що в селі Микулинці, холодною зброєю був підрізаний «свободівець» від рук того ж «Удару».

В той же час на місті сутички біля штабу голова Тернопільської обласної організації «УДАР» Ігор Побер заявив, що побиття не було, все це черговий наклеп на партію. Наразі ми зясовуємо ситуації, що склалась. Більше інформації – скоро!

Богдана Біда