Кандидата-регіонала не пустили на семінар… регіоналів

Кандидату в народні депутати від партії регіонів Павлу Федику не дозволили бути присутнім на семінарі спостерігачів від ПР, які проводились 11 жовтня Тернопільським міським виборчим штабом.

Як повідомив «Номер один» Павло Федик, спершу він був на зборах керівників міні-штабів та офіційних спостерігачів (так регіонал назвав це зібрання), згодом, щоб відповісти на телефонний дзвінок, вийшов з залу, а далі йому винесли плащ і двоє осіб, які відмовились представитись, фізично заблокували вхід.

Свідками цього інциденту були присутні активісти та рядові члени партії, які, хто обурювався, хто тихо мовчав. За словами кандидата-регіонала, ним була викликана міліція, яка зафіксувала порушення закону, проте не усунула його, тим самим Павло Федик так і не потрапив більше на зібрання.

З приводу інцидента Павло Федик заявив, що готується депутатський запит щодо перешкоджання діяльності (відвідувати зібрання) кандидата у народні депутати, депутата облради, представника засобу масової інформації.

Дещо інша версія подій під час семінару спостерігачів у керівника Тернопільського міського виборчого штабу Партії регіонів Віталій Каратаєв.

– Оскільки Павло Федик дуже рідко в нас з’являється, деякі працівники виборчого штабу не знали його в обличчя, відповідно попросили зареєструватися і показати документи. Коли він відмовився і почалися непорозуміння, працівники штабу викликали міліцію і ситуацію вдалося врегулювати, семінар продовжив свою роботу, – повідомив «Номер один» Віталій Каратаєв.