“Козак-Квест” на Покрову

 Братство козацького бойового звичаю «Спас»

вул.Набережно-Хрещатицька, 27

м.Київ, тел. 0965582429,

press@spas.in.uawww.spas.org.ua

www.haydamaka.info www.kozak-kvest.info

ПРЕС-АНОНС

“КОЗАК-КВЕСТУ” в межах щорічного фестивалю “ГАЙДАМАКА-2012”

      14 жовтня 2012 року о 10-й годині в парку «Перемога» відбудеться “КОЗАК-КВЕСТ” в межах щорічного  фестивалю “Гайдамака-2012”, організованого Братством козацького бойового звичаю «Спас».

Легенда квесту

Катерина, суча дочка, наказала своїм посіпакам знищити Січ, і розграбувати скарбницю козацьку та вивезти клейноди. Запроторивши останнього кошового отамана Петра Калнишевського на Соловки, вона вирішила знищити і козацькі символи. Та коли побачила їх, то не встояла перед неймовірною красою. Вирішила зберегти, але наставила стільки пасток дорогою до скарбу, що жоден воїн до сьогодні їх ще не здолав.

Козацьке коло Січового товариства вирішує надіслати таємний пластунський відділ в запілля Московії, для повернення клейнодів. Попередня розвідка пластунів виявила місце знаходження клейнодів. Тож найвідважніші козаки рушили за козацькими святинями. Але на шляху до скарбу їм треба буде здолати безліч перешкод і віднайти шматки карти, де буде символ, під яким заховано клейноди.   

Команди-учасниці, котрі покажуть найкращі результати отримають 1000, 750 та 500 гривень козацьким «золотом». Козацьке «золото» буде упаковене у мішечки та підійде для оплати товарів та послуг по всій території України :-).   По закінченню Козак-Квесту на всіх учасників чекає акустичний концерт українських виконавців.

Організатор фестивалю – Братство козацького бойового звичаю «Спас», яке відроджує козацькі традиції як складову ідентифікації українського суспільства, навчає козацького бойового мистецтва та впроваджує козацькі звичаї, цінності та характер у сучасне молодіжне життя.

* * * * *

Місце проведення: парк “Перемога” (Дніпровський район), дістатись можна від станцій метро Дарниця та Лівобережна. Збір біля пам’ятника Матері та солдату (головний вхід в парк).

Початок реєстрації о 9:00, старт о 10:00.

 Контакти:

Лозинський Ігор (наказний отаман) 0937458613, 0971432419

Гриценок Богдан (осавул) 0965582429

Бігун Ігор (писар) 0637244521, press@spas.in.ua