Регіонал Лисов: в депутати через насилля і підкуп? (ВІДЕО)

На телефони активістів кампанії ”Помста за розкол країни” надійшла злива дзвінків від студентів Національного університету харчових технологій, що 19 жовтня у їхньому навчальному закладі відбудеться зустріч з кандидатом у народні депутати України Ігорем Лисовим, якого Партія регіонів висунула у столичному 211-му виборчому окрузі. Всім, хто прийде, обіцяли по 200 гривень.

Активісти кампанії вирушили туди з кінокамерами та листівками “Чому не можна голосувати за Ігоря Лисова”. До честі студентів, мало хто з них спокусився на подачку. У залі були присутні переважно пенсіонери, яким активісти кампанії роздали свої листівки, що викликало нервову реакцію регіоналів, які накинулись на активістів з кулаками. Як повідомила активістка руху “Відсіч” Катерина Чепура, люди народного депутата щосили штовхали її та били кулаками по руках, намагаючись забрати камеру. Дісталось й іншим активістам.

Виклик Катериною міліції нічого не дав, оскільки правоохоронці не поспішали щось робити з нападниками і приймати заяву потерпілої. Але таке “динамо” зіграло злий жарт з регіоналами. Бо через те, що активістам довелось затриматись в НУХТі на тривалий час, вони стали свідками розмови однієї з учасниць збору з начальником виборчого штабу Ігоря Лисова Володимиром Іванченком про гроші та інші матеріальні речі. Прикметно, що незадовго до того В. Іванченко в розмові з К. Чепурою рішучо заперечував факт підкупу виборців.

Джерело: сайт “Вставай і дій!”

 

Метою кампанії “Помста за розкол країни” є відсторонення від влади тих, хто замість того, щоб вирішувати економічні та соціальні проблеми, намагається розколоти країну та зіштовхнути лобами простих людей, які, незалежно від мови спілкування, однаково страждають від влаштованого їм нинішньою владою “покращення життя вже сьогодні”.

Приєднатися до кампанії можна, заповнивши анкету

Зробити пожертву на кампанію можна через:

Приватбанк (картка): 5577 2127 1645 8826 (Чулівська Ірина Костянтинівна)

Яндекс-гроші: 410011485041060

PayPal: Oksana24@live.com